Dyrepasserne. Episode 4.

Dyrepasserne. Episode 4.
Passer for alle aldre
Episode 4:

Pytonslanger foretrekker levende mat, men det er ikke lov å gi dyr levende føde i Norge. Dyrepasser Trygve prøver å lure slangen til å tro at kaninen er levende. Et annet sted i parken sliter giraffen Georg, som blir oversett av dama si. Dyrepasserne drar til Sverige for å finne en ny kjæreste til ham, men vil den søte giraffdama fra nabolandet falle for den gamle giraffhannen?

"Dyrepasserne" er en herlig serie for hele familien. Her møter du både dyrepassere og dyr i Kristiansand Dyrepark. Små og store utfordringer står i kø, og dyrepasserne løser oppgavene på løpende bånd. Bli med bak fasaden i landets største dyrepark.Ansvarlig distributør:
SF Norge

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
157694

Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.