Dyrepasserne. Episode 5.

Dyrepasserne. Episode 5.
Passer for alle aldre
Episode 5:

Julius ble oppfostret av dyreparkens tidligere direktør etter at flokken ikke ville ha ham hos seg. Tre år gammel var han parkens store attraksjon og med på alt mulig, men berømmelse har sin pris. I tenårene blir Julius vanskelig. Han rømmer, biter en søppelkjører og blir langt fra godtatt i flokken. Han må bo på isolat, og dyreparken vurderer avliving. Så, i 2005, dør alfahannen i sjimpanseflokken. Julius får da en siste sjanse, men klarer han å overbevise de andre om at han er en verdig leder?

"Dyrepasserne" er en herlig serie for hele familien. Her møter du både dyrepassere og dyr i Kristiansand Dyrepark. Små og store utfordringer står i kø, og dyrepasserne løser oppgavene på løpende bånd. Bli med bak fasaden i landets største dyrepark.

Ansvarlig distributør:
SF Norge

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
157694

Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.