Dyrepasserne. Episode 8.

Dyrepasserne. Episode 8.
Passer for alle aldre
Episode 8:

Slangen Cleopatra er blitt akutt syk. Flere store egg har satt seg fast i magen hennes, og nå står hun i fare for å bli blodforgiftet. Når veterinær Rolf Arne skal operere eggene ut, blir det dramatikk. Å se på at slangen snittes opp blir for mye for slangepasser Trygve, som besvimer på operasjonssalen. Hos sebraene skal vesle Isac trenes opp til en helt spesiell oppgave. Han skal debutere som statist i en ny TV-serie fra Kaptein Sabeltanns verden.

"Dyrepasserne" er en herlig serie for hele familien. Her møter du både dyrepassere og dyr i Kristiansand Dyrepark. Små og store utfordringer står i kø, og dyrepasserne løser oppgavene på løpende bånd. Bli med bak fasaden i landets største dyrepark.

Ansvarlig distributør:
SF Norge

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.