Dyrepasserne. Episode 12.

Dyrepasserne. Episode 12.
Passer for alle aldre
Episode 12:
Hos tigrene er stemningen amper etter at mamma Ryjeka og pappa Ulysses har kranglet om maten. Krangelen resulterer i at mamma får en stygg flenge i foten som må sys. Hos slangene skal buret til slangen Jonas rengjøres. Den fire meter lange, fresende pytonslangen må dermed flyttes og det er ingen enkel affære. Trygve trenger hjelp til bæringen. Det er også duket for familiegjenforening – hos elgene.

”Dyrepasserne” er en herlig serie for hele familien. Her møter du både dyrepassere og dyr i Kristiansand Dyrepark. Små og store utfordringer står i kø, og dyrepasserne løser oppgavene på løpende bånd. Bli med bak fasaden i landets største dyrepark.


Ansvarlig distributør:
SF Norge

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
160916

Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.