Toya

Toya
Passer for alle aldre
En vakker historie om håp, tro og vennskap.

Toya er en jente som sammen med familien flykter fra et land hvor innbyggerne blir undertrykket av de som bestemmer. Under flukten går det fryktelig galt og alle bortsett fra Toya, mister livet. Toya kommer som flyktning til Stavanger, og trives i de trygge omgivelsene, hos sin nye fosterfamilie.

En dag oppdager fostermoren at det er forsvunnet et stort beløp fra husholdningspengene. Toya blir beskyldt for å ha stjålet pengene, og hun klarer ikke å bevise at hun er uskyldig. Hun ser ingen annen utvei enn å rømme fra situasjonen for å forsøke å løse den på egen hånd. På rømmen møter hun Trygve som lover å hjelpe henne, og sammen får de det travelt med å gjemme seg både for politiet og andre som er på jakt etter dem.


FilmstudiearkAnsvarlig distributør:
Hollywood Film

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
159375

Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.