Mormor og de åtte ungene. Episode 3.

Mormor og de åtte ungene. Episode 3.
Passer for alle aldre
3. ”Mormor kommer til byen”

Mads og Mona kommer hjem med lastebilen til en lykkelig far. Og sannelig får de ikke også brev fra mormor! Hun bor på et gamlehjem på landet. De minste ungene har hun ikke sett en gang. Nå kommer hun for første gang på besøk til byen. Hun er vettskremt, og tør ikke gå ut ”for alle bila....” Å sitte ved vinduet og telle dem, er en god og trygg begynnelse, inntil Mona Seks og Milly Fem klarer å få henne med ut.

Vi har her samlet de 13 historiene som har blitt en norsk og internasjonal TV-suksess. Historiene er hentet fra Anne-Cath. Vestlys bøker ”Åtte små, to store og en lastebil”, ”Mormor og de åtte ungene i skogen” og ” Marte og mormor og mormor og Morten”.

Bøkene har gjennom mer enn 50 år vært et blinkskudd for voksne og barn i alle aldre. Filmene har blitt like populære, ikke minst gjennom Anne-Cath. Vestlys mormor-skikkelse. Da den første filmen hadde premiere på 70-tallet, var det lange kinokøer, og mormor slo ut Agent 007 på Oslo-kinoene!

Ansvarlig distributør:
SF Norge

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
160906

Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.