Mormor og de åtte ungene. Episode 4.

Mormor og de åtte ungene. Episode 4.
Passer for alle aldre
4. ”Mormor kjører trikk”

Mona og Milly tar med Mormor på trikketur. Men turen blir mye lenger enn de hadde regnet med. Helt til endestasjonen, og der stopper den. Mormor, Mona og Milly prøver å finne veien hjem til fots. Men byen er stor, og mormor sovner til slutt på en benk. Da er det Mona ser han som tok lastebilen, og han husker nok hvor de bor! Etter en lang natts søvn på gulvet hjemme i sovestueværelset, våkner Morten Minstemann tidlig på morgenen, og prøver å vekke mormor med mel og havregryn.

Vi har her samlet de 13 historiene som har blitt en norsk og internasjonal TV-suksess. Historiene er hentet fra Anne-Cath. Vestlys bøker ”Åtte små, to store og en lastebil”, ”Mormor og de åtte ungene i skogen” og ” Marte og mormor og mormor og Morten”.

Bøkene har gjennom mer enn 50 år vært et blinkskudd for voksne og barn i alle aldre. Filmene har blitt like populære, ikke minst gjennom Anne-Cath. Vestlys mormor-skikkelse. Da den første filmen hadde premiere på 70-tallet, var det lange kinokøer, og mormor slo ut Agent 007 på Oslo-kinoene!

Ansvarlig distributør:
SF Norge

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
160906

Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.