Mormor og de åtte ungene. Episode 12.

Mormor og de åtte ungene. Episode 12.
Passer for alle aldre
12. ”Mystiske ting”

Mormor leser indianerbøker og ser syner, tror hun. For det kan da ikke være indianere rundt huset i skogen?! Men så får de en beskjed fra indianerne: de utfordrer til kamp når solen står høyest på himmelen. Marte er redd for at indianerne kommer til å dra henne i de lange flettene hennes, men Mads vet råd: han klipper dem av, både hennes og Monas.

Vi har her samlet de 13 historiene som har blitt en norsk og internasjonal TV-suksess. Historiene er hentet fra Anne-Cath. Vestlys bøker ”Åtte små, to store og en lastebil”, ”Mormor og de åtte ungene i skogen” og ” Marte og mormor og mormor og Morten”.

Bøkene har gjennom mer enn 50 år vært et blinkskudd for voksne og barn i alle aldre. Filmene har blitt like populære, ikke minst gjennom Anne-Cath. Vestlys mormor-skikkelse. Da den første filmen hadde premiere på 70-tallet, var det lange kinokøer, og mormor slo ut Agent 007 på Oslo-kinoene!

Ansvarlig distributør:
SF Norge

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
160906

Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.