Birth

Birth
Anbefalt aldersgrense 12 år
Drama med Nicole Kidman i rollen som enken Anna. Som har sørget lenge, men som bestemmer seg for å starte et nytt kapittel - i sitt eget liv.

Ti år etter hennes mann Seans plutselige død, begynner Anna (Nicole Kidman) endelig å se en vei ut av mørket - og påbegynne et nytt kapittel i sitt liv. Hun sier ja når den humoristiske og kulturelle Joseph (Danny Huston) spør henne om hun vil gifte seg med ham, en anledning han på sin side har ventet i flere år på.

Annas svar gleder henns mor Elanor (Lauren Bacall), en elegant og bestemt kvinne som inviterte Joseph inn i familiens hjem i New Yorks Upper East Side. I leiligheten som har vært Annas bosted siden mannen gikk bort, og som også bebos av Annas gravide søster og hennes ektemann. Det er her venner og familie samles den kvelden Anna og Joseph holder sin forlovelsesfest.

Her møter hun en ti år gammel gutt som overraskende forteller henne at han er reinkarnasjonen av hennes avdøde mann Sean. Selv om historien er urealistisk og absurd, klarer ikke Anna å få gutten ut av tankene. Hun oppsøker ham for å finne svar, men ender opp med noe annet.

Ansvarlig distributør:
SF Norge

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
60340

Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.