I Am Sam

I Am Sam
Anbefalt aldersgrense 12 år
Jeg er Sam er den gripende historien om Sam, mentalt tilbakestående og enslig far, som oppdrar datteren Lucy ved hjelp av sine mange og enestående venner. Når Lucy fyller syv begynner hun å dra fra ham intellektuelt sett, og de tette båndene dem i mellom trues i det de kommer under oppsyn av barnevernet, som helst ser Lucy plassert i et fosterhjem.

Sam velger å kjempe en umulig kamp for å beholde sin datter, og står rettsvesenet rett i mot ved hjelp av karriereadvokaten Rita Harrison - en forbløffende allianse. Hun tar saken som et gratisoppdrag fordi hennes kolleger nekter å tro hun har slikt i seg, selvopptatt og karriereopptatt som hun er. De to kunne ikke være mer forskjellige, men så dukker noen fundamentale likheter opp allikevel. Sams tvangsnevroser reflekteres i Ritas sosialt sett mer aksepterte arbeidsnarkomani. Hennes maniske behov for perfeksjon står mellom henne og hennes sønn og ødelegger langsom selvbildet hennes.

Sammen kjemper hun og Sam for å overbevise samfunnet om at Sam fortjener å få sin datter tilbake, og i kampens hete dannes vennskapsbånd som til fulle viser den uforbeholdne kjærlighetens makt.Ansvarlig distributør:
SF Norge

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
24460

Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.