Fride på Skipet: Episode 7

Fride på Skipet: Episode 7
Passer for alle aldre
Episode 7: Fride hører om slaver for første gang

Møt Fride, åtte år, fra Nesodden, som bor på verdens største sykehusskip, Africa Mercy. Tv-serien inneholder 10 episoder og ble det mest sette programmet da det gikk på NRK Super i 2010.

Fride er yngst av tre søsken. På skipet er mor sykepleier og far er tannlege. Livet til Fride er derimot ganske likt andre barns liv på samme alder, om enn i ganske forskjellige omgivelser. I hver episode våkner Fride til en ny dag, og hun får alltid oppleve noe spennende før hun legger seg igjen. Noen ganger blir hun kjent med barn som blir operert på skipet, andre ganger reiser familien ut på tur for å oppleve noe rart. Uansett tar dagen aldri slutt før Fride skriver kort til bestemor i Norge, fra sengekanten.

Ansvarlig distributør:
SF Norge

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.