Tuva frå Tarva: Episode 9

Tuva frå Tarva: Episode 9
Passer for alle aldre
Episode 9: Havørnene

Følg Tuva, 7 år, og moren hennes som flytter til den lille øya Tarva på Trøndelagskysten for ett år. I hver episode følger vi Tuva i aktiviteter og opplevelser knyttet til natur, hav, gårdsdrift og barn i oppvekst, gjennom året.
Følg Tuva på hennes eventyr på Tarva. Ramona blir hennes nye bestevenn og sammen opplever de mange ting. Tuva får en kaninunge, men den må hun smugle hjem da moren ikke vil ha kjæledyr i huset. Flere dyr i fokus når Tuva får være med på lamming på våren, og når hun bestemmer seg for å lage ærfugldyne til Kråka, tøydyret sitt. Det blir også en tur ut på sjøen for å fiske torsk på lille julaften. Det blir mer spennende på Tarva enn det hun hadde trodd. .

Tuva frå Tarva-serien inneholder hele 12 episoder.

Og til dere voksne: Dette er pedagogisk og god barne-tv som gir en unik mulighet til å formidle kunnskap og interesse for natur og friluftsliv. Dette er en serie både store og små vil kose seg med.

Ansvarlig distributør:
SF Norge

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
160899

Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.