Circumstance

Circumstance
Anbefalt aldersgrense 15 år
Tenåringen Atafeh og hennes bestevenn Shireen eksperimenter med deres oppblomstrende seksualitet i Teherans undergrunnsscene for kunst når Mehran, Atafehs bror, kommer hjem fra avvenning som vidunderbarn. Mehran gir avkall på sitt tidligere liv, og blir en del av det moralske formynderiet. Han godtar ikke søsterens intime forhold til Shireen, og blir besatt av å redde henne fra det. De to søsknene som tidligere stolte på hverandre blir nå viklet inn i et intrigefylt nett av spenning, overvåking og svik.

Har vunnet en rekke filmpriser, blant annet: publikumsprisen og Grand Jury Award (L.A. Outfest 2011), beste film (New York Lesbian and Gay Film Festival 2011), publikumsprisen (Sundance Film Festival 2011).

Ansvarlig distributør:
Norgesfilm AS

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
168596

Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.