De kjempende

De kjempende
Anbefalt aldersgrense 12 år
Familiens snekkerfirma avhenger av Arnauds innsats, men han skifter fokus da han møter beinharde Madeleine, som er besatt av å forberede seg på en post-apokalyptisk tilværelse. Da hun melder seg på et sommerkurs med Forsvaret, gjør Arnaud det samme, men da kurset ikke svarer til forventningene, går de to sine egne risikable veier.

«Frankrike har ingen fremtid.» De kjempende uttrykker ungdommens bekymring over verdens kaotiske tilstand. Filmen åpner i lekne komedielandskaper, men endrer karakter til et medrivende overlevelsesdrama med naturskjønn cinematografi, drivende elektromusikk og en tiltagende seksuell spenning mellom hovedkarakterene. Thomas Cailleys debutfilm vant alle prisene i Directors' Fortnight i Cannes.

Ansvarlig distributør:
SF Norge

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
176763

Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.