45 RPM - Det finnes alltid en vei ut

45 RPM - Det finnes alltid en vei ut
Anbefalt aldersgrense 12 år
Året er 1960. I skyggen av en landsomfattende frykt for den russiske bomben lider foreldreløse Parry Tender seg gjennom ungdommen i en kanadisk småby der han aldri har følt seg hjemme. Det eneste positive er bestekameraten Luke, som egentlig er jente og dessuten forelsket i Parry. Når de klarer å peile inn en New York-basert radiostasjon som utlyser en musikkonkurranse, ser vennene sin sjanse til å vinne billetter til begivenhetenes sentrum og et nytt liv. Men samtidig kommer den eksotiske Debbie Baxter til byen, og Parry finner for første gang en grunn til å bli …

45 RPM er en gripende historie om et sterkt vennskap, ekte kjærlighet og musikkens magi når den treffer en for første gang. De nye stjerneskuddene Jordan Gavaris og Justine Banszky er blitt hyllet for sine rolleprestasjoner som Parry og Luke.

Ansvarlig distributør:
Norgesfilm AS

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
179625

Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.