London road

London road
Anbefalt aldersgrense 15 år
London Road tar for seg en serie hendelser i 2006 da den rolige og landlige byen Ipswich plutselig kommer i søkelyset etter oppdagelsen av fem døde kvinnekropper.
Inntil dette hadde beboerne i London Road kjempet for å motvirke prostitusjon og elendighet i nærområdet sitt. Men når en av naboene deres i gata tiltales og dømmes for mordene, er det som om alt det gode arbeidet har vært forgjeves.

Rufus Norris er kjent som en erfaren teaterregissør innen han gikk over til å regissere film i 2012. Etter stor suksess som filmskaper, har Norris laget filmversjonen av den kritikerroste scenemusikalen London Road, som han selv regisserte til publikums jubel i 2011.

Ansvarlig distributør:
Norgesfilm AS

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.