When you're strange

When you're strange

When you're strange
Anbefalt aldersgrense 9 år
Et nært innsyn i The Doors hverdag med hittil ukjente klipp fra bandet, mye god musikk og historier som ikke før har blitt fortalt.

Med historiske filmklipp som aldri er vist før gir "When you're strange? et komplett innsyn i The Doors indre liv som det revolusjonerende rockeensemblet de en gang var. Regissør Tom Dicillo har fått med seg Johnny Depp som forteller, for å lage en engasjerende film om bandets historie. Filmen fokuserer på den intime kjemien mellom de fire bandmedlemmene i The Doors. Gjennom bruk av arkivmateriell fra bandet spede begynnelse i 1965 til Jim Morrisons død i 1971, følger filmen hele bandets karriere.


Ansvarlig distributør:
Norgesfilm AS

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.