Trio - Keplerdiamantene - Episode 8

Trio - Keplerdiamantene - Episode 8

Trio - Keplerdiamantene - Episode 8
Anbefalt aldersgrense 9 år
Nora (11) har flyttet til Skjåk. Hun må holde sitt beryktede temperament i sjakk for å få nye venner, og skal ikke lage trøbbel. Men allerede første dagen slår Nora ned stormobberen i klassen med en strak venstre, og bekrefter dermed alle fordommer om seg selv. For å kjempe for rettferdighet starter hun detektivgjengen TRIO - sammen med Simen som har ADHD, og Lars som er lam fra livet og ned.

I sesong 1 var Trio på en forrykende jakt etter Odins Gull, og i sesong 2 ble vi med på et heseblesende eventyr for å stoppe Norges farligste hacker i å erobre nasjonens Cybergull. I sesong 3 dukker pappaen til Nora, som alle trodde var død, opp igjen - men han er i klørne på en internasjonal skattejeger og Keplerdiamantene står på spill. For og redde pappa må TRIO først finne diamantene i Hamburgs skumle havneområde. En TV-serie som belyser temaer som vennskap, nysgjerrighet, rettferdighet, lojalitet og aksept.

Ansvarlig distributør:
Norgesfilm AS

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.