Girl Asleep

Girl Asleep
Anbefalt aldersgrense 9 år
Femten blir et vendepunkt. Det må det bli. Verden er i ferd med å omringe Greta Driscoll. Hun er snart femten og orker ikke tanken på å forlate barndommen sin. Den består av alle tingene som gir henne trøst i denne nye ubegripelige verdenen. Hun flyter rundt i en boble av “taperhet” med sin eneste venn Elliott, helt til foreldrene hennes arrangerer en overraskelsesfest for å feire 15-årsdagen hennes. Hun blir slynget inn i et parallelt univers; en verden som er erotisk på et merkelig vis, en smule voldsomt og tvers igjennom komisk – bare der kan hun finne seg selv.

GIRL ASLEEP er basert på det kritikerroste teaterstykket satt opp av Windmill Theatre, og er en reise inn i det absurde, skremmende og vakre hjertet av et tenårings sinn.

Ansvarlig distributør:
Norgesfilm AS

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
183095

Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.