My Scientology Movie

My Scientology Movie
Anbefalt aldersgrense 9 år
«Slik jeg ser det, blir den mest uforklarlige oppførsel motivert av svært gjenkjennelige menneskelige impulser», sier Louis Theroux idet han drar til Los Angeles for å lage featuredokumentaren sin om Scientologikirken, i samarbeid med regissøren John Dower og produsenten Simon Chinn, vinner av to Oscarpriser.

Etter lang tids fascinasjon for religionen og mye erfaring med eksentrisk, ubehagelig og uventet menneskelig oppførsel, tar ikke den sjarmerende upretensiøse Theroux nei for et svar når han prøver å forstå hvordan denne beryktede kirken fungerer. My Scientology Movie inneholder en god dose humor og øyeblikk verdige et Hollywood-manus, og er merkeligere enn fiksjon.

Ansvarlig distributør:
Norgesfilm AS

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
184212

Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.