Bønn

Bønn
Passer for alle aldre
BØNN er en helt spesiell reise inn i troens verden og en hyllest til likheter og mangfold mellom mennesker i bønn. Dokumentaren inneholder opptak filmet i både Jerusalem og India - og i forskjellige trossamfunn på Vestlandet - og rekker innom alle verdensreligionene og enda litt til. Ritualene er ikke så ulike som mange liker å tro.

BØNN er en unik og meditativ reise i religioner, men først og fremst er den en utforskning av hvordan mennesker snakker til sin lyttende, allestedsværende Gud. Ved å være tilstede i bønn på steder de fleste av oss ikke har tilgang til, har regissør Lars Petter Gallefoss skapt en universell fortelling om det som ligger til grunn for all religion. Helt uten dialog eller forklaring, mestrer BØNN mantraet om å "Show, don't tell" - uten at det går på bekostning av dens evne til å være både utfordrende og lærerik.

Ansvarlig distributør:
Norgesfilm AS

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
188444

Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.