Chef Flynn

Chef Flynn
Passer for alle aldre
Flynn McGarry har blitt kalt ”matverdenens Justin Bieber”, og har utfordret hierarkiet i kokkebransjen siden barnsbein. Den selvlærte kokken var bare tolv år da han begynte å servere gourmetmat til mindre selskap i en eksklusiv middagsklubb i Los Angeles. Som 16-åring flyttet han til New York og åpnet sin egen pop-up-restaurant. Til tross for at han er bare knappe 20 år har han allerede hatt en karriere som de fleste kokker bare kan drømme om, og i Chef Flynn får vi følge ham og familien fra starten gjennom personlige hjemmevideoer og dokumentarfilm.

CHEF FLYNN er en sjarmerende dokumentarfilm om ambisjoner, selvdisiplin, forventningspress og en altoverskyggende kjærlighet til kokkekunsten.

Ansvarlig distributør:
Norgesfilm AS

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
188390

Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.