Breach

Breach
Anbefalt aldersgrense 12 år
Den unge FBI-aspiranten Eric O'Neill blir satt i arbeid med den berømte operasjonsagenten Robert Hanssen. Men O'Neills entusiasme blir raskt bekymret da han blir konfrontert med den virkelige årsaken til den uventede forfremmelsen: Hanssen er hovedmistenkt i en lang, topphemmelig etterforskning. Han mistenkes for å være en muldvarp som lekker ekstremt farlig informasjon som bringer nasjonens sikkerhet i fare.

Og plutselig befinner O'Neill seg i et dødelig alvorlig spill, der han - uten å avsløre seg selv - må utnytte den voksende tilliten mellom ham og Hanssen for å lokke den forræderiske dobbeltagenten ut av gjemmestedet sitt.

Breach er en dramatisk thriller - inspirert av virkelige begivenheter - som finner sted innenfor byråets vegger som vokter noen av Amerikas mest sårbare hemmeligheter. Oscar®-vinneren Chris Cooper spiller rollen som Hanssen - en av de mest beryktede spionene i USAs historie.

Ansvarlig distributør:
Norgesfilm AS

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.