Backstreet Girls - Tilbake til Muotathal

Backstreet Girls - Tilbake til Muotathal

Backstreet Girls - Tilbake til Muotathal
Passer for alle aldre
Til tross for 30 år med konstant motgang, har Backstreet Girls feiret sitt 30-års jubileum i norsk musikkbransje.

Det er drømmen om verdensherredømme og rockegudstatus som holder liv i Bjørn Müller (54) og Petter Baarli (49). Latterliggjort og genierklært gjennom tre harde tiår har de to utgjort ryggraden i bandet. Tre tiår preget av endeløse nachspiel og overnatting på tilfeldige sofaer. Sammen med trommeslager Martin (50) og bassisten Dan (35) har de ofret alt på rockealteret og trosset alle forestillinger om et normalt liv.

Etter en tilværelse på skyggesiden av norsk musikkbransje, jakter fire rockere fremdeles det store gjennombruddet. Etter tre tiår i konstant oppoverbakke, legger de ut på en reise mot den forjettete grønne dalen Muothathal i Sveits. Bygda der alle 3000 innbyggerne digger Backstreet Girls og de blir behandlet som rockeguder.

Backstreet Girls er historien om et unikt kameratskap der ønsket om å leve et annerledes liv i pakt med rockeklisjeene overskygger alt annet, og har penset dem inn på et så obskurt sidespor at de lever helt på siden av samfunnet.

Ansvarlig distributør:
Norgesfilm AS

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.