Anvil - The Story of Anvil

Anvil - The Story of Anvil

Anvil - The Story of Anvil
Anbefalt aldersgrense 15 år
Det kanadiske tungmetallbandet Anvil ble dannet i 1978 og hadde stor suksess på begynnelsen av 1980-tallet. Mange spådde at bandet ville være et av de store, men suksessene ble ikke noe. Bandet fikk stadig færre spillejobber foran et mindre og mindre publikum, og snart ble medlemmene tvunget til å finne andre måter å forsørge seg på. Men de ga seg ikke. De fortsatte å sende musikken sin til plateprodusenter, drar på turneer og sliter med å spille inn ny musikk.

Den prisbelønte musikkdokumentaren Anvil - The Story of Anvil ble skapt av bandets gamle roer Sacha Gervasi og viser en tretti år lang kamp i motvinden for å realisere drømmene om å bli rockestjerner

Ansvarlig distributør:
Norgesfilm AS

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.