Et Dukkehjem

Et Dukkehjem
Passer for alle aldre
Nora lever et perfekt liv i sitt perfekte hjem med sin perfekte ektemann, Helmer.

De forbereder seg til kveldens fest, hvor de skal ha gjester.
Nora vet hun burde glede seg, men noe i henne føles helt feil.

Ubehagelige vrangforestillinger og tvil hun ikke kan sette fingeren på har begynt å hjemsøke henne. Ute av stand til å kjenne seg selv, lengter hun etter noe... Annet. Heldigvis har hun sin elskede Helmer, for å roe henne ned og snakke henne til fornuft.

Men ting er ikke som de ser ut til, og utenfor de fire veggene i dukkehuset sliter en desillusjonert liten jente med å få foreldrenes forhold til å gi mening.

«Et dukkehjem» kombinerer historiefortelling og teknikker i en moderne parafrase av Henrik Ibsens klassiske historie om middelklasseparet Nora og Helmer. En historie som, brakt inn i vårt moderne prestasjonssamfunn, aldri har vært mer relevant.

Ansvarlig distributør:
Norgesfilm AS

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.