Mitt navn er Nobody

Mitt navn er Nobody
Anbefalt aldersgrense 15 år
I denne klassiske westernfilmen er den beryktede og legendariske skytten Jack Beauregard (Henry Fonda) på jakt etter brorens drapsmenn. Han har bestemt at denne morderiske jakten vil være slutten på en lang karriere, hvoretter han har til hensikt å flytte til Europa og leve et fredelig liv.

Underveis møter han Nobody (Terence Hill), en våpenmann på vei opp og en stor beundrer av den aldrende Beauregard. Nobody gjør sitt beste for å få Beauregard til å trekke seg i stil, det vil si skrive navnet hans i Vestens historie før han trekker seg tilbake, og Nobody arrangerer etter mye drama et møte mellom Beauregard og 150 ridende desperados. Møt de absolutt raskeste våpenmennene i denne helt fantastiske westernfilmen fra den øverste mesterregissøren Sergio Leone.

Ansvarlig distributør:
Norgesfilm AS

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.