The Congress

The Congress

The Congress
Anbefalt aldersgrense 12 år
Hva skjer når grensen mellom fiksjon og virkelighet forsvinner? Den middelaldrende skuespilleren Robin Wright var en gang ung og lovende, men tilbudene om filmroller er blitt færre med årene. Alt endrer seg når hun får en uventet forespørsel fra Miramax Studios. De vil scanne kroppen hennes og kjøpe rettighetene til hennes livshistorie. De ønsker å gjenskape den unge, vakre Robin digitalt og gjøre henne til en stjerne, noe den virkelige Robin aldri ble. Hun blir tilbudt en stor sum penger, men må love å aldri noensinne opptre offentlig igjen. Hun går etter hvert med på det, og verden slik vi kjenner den vil aldri bli den samme.

I The Congress blir publikum vitne til en dystopisk fremtidsvisjon hvor den virtuelle verden overtar den virkelige, og hvor hvem som helst kan skape ulike versjoner av seg selv digitalt. Spillet mellom fiksjon og virkelighet foregår på flere plan, og understrekes blant annet ved at skuespiller Robin Wright gestalter rollen som seg selv.

The Congress er en svimlende animert filmopplevelse, og en reise inn i en fremtid som ikke lenger virker særlig fjern.

Ansvarlig distributør:
Norgesfilm AS

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.