Bones Brigade: An Autobiography

Bones Brigade: An Autobiography

Bones Brigade: An Autobiography
Passer for alle aldre
På tidlig 1980-tall ble Bones Brigade dannet, et team av skatere som klarte å puste nytt liv i en døende sport og forvandle den til en milliardindustri. Bones Brigade løftet fram navn som Tony Hawk, Rodney Mullen og Steve Caballero – unge outsidere som med kreativitet, lidenskap og grenseløst talent ble populærkulturelle superikoner for flere generasjoner framover.

Stacy Peralta – som tidligere har regissert den hyllede «Dogtown and Z-Boys» – vender tilbake til skateparkene for å fortelle hvordan alt begynte. Bones Brigade: An Autobiography er en actionpakket dokumentar med personlige intervjuer, klassiske bilder og fenomenal skateboarding.

Ansvarlig distributør:
Norgesfilm AS

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.