Helmut Newton: The Bad and the Beautiful

Helmut Newton: The Bad and the Beautiful

Helmut Newton: The Bad and the Beautiful
Anbefalt aldersgrense 15 år
Helmut Newton: The Bad and The Beautiful er en underholdende dokumentar om en av de største fotografene på 1900-tallet. Det er et fascinerende dypdykk i kunstnerens arbeidsmetoder og verk, der kvinnene, som ofte var objekter i Newtons malerier, uttaler seg om ham og hans kunst.

Filmen inneholder ærlige intervjuer med blant andre Charlotte Rampling, Grace Jones, Isabella Rossellini og Anna Wintour, som alle jobbet med Helmut Newton under hans lange karrierer i Paris og Los Angeles. Helmut Newtons karriere var full av både lovord og kontroverser, og endte tragisk da han døde i en bilulykke utenfor Chateau Marmont Hotel i 2004.

Ansvarlig distributør:
Norgesfilm AS

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.