Venuseffekten

Venuseffekten

Venuseffekten
Anbefalt aldersgrense 12 år
Liv er i begynnelsen av 20-årene og jobber på familiens hage i provinsen. Hun har knapt kuttet navlestrengen til foreldrene når den eventyrlystne Andrea bryter inn i livet hennes. Andrea lever et kaotisk liv, som på mange måter er helt annerledes enn det Liv er vant til, og hun er fascinert av Andrea og hennes livssyn. Ettersom ting samtidig tar en høyst uventet vending i familien, må Liv en gang for alle finne ut hvem hun er og hvor hun hører hjemme, og at kjærlighet og familie kan se ut på mange måter.

Venuseffekten er en romantisk komedie om å tørre å elske hverandre og seg selv – en morsom og varm historie om familie og om å finne seg selv forelsket.

Ansvarlig distributør:
Norgesfilm AS

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.