The Inspection

The Inspection

The Inspection
Anbefalt aldersgrense 12 år
Ellis har bodd på gata i årevis etter at moren hans kastet ham ut for å være homofil. Utsiktene til en lysere fremtid svinner for hver dag som går, så for å redde seg selv, verver Ellis seg til marinen. Tiden hans i det amerikanske militæret er imidlertid alt annet enn enkel: Ellis må daglig kjempe med dypt forankrede fordommer, trakassering og en hard grunntrening fra tidlig morgen til sen kveld. Men når prøvelsene er på sitt verste, finner han uventet styrke og kameratskap...

Filmen er delvis basert på regissør Elegance Brattons egne erfaringer og hovedrolleinnehaver Jeremy Pope fikk en Golden Globe-nominasjon for sin kraftfulle prestasjon.

Ansvarlig distributør:
Norgesfilm AS

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.