Kaninkongen

Kaninkongen
Passer for alle aldre
På den lille øya Gressholmen utenfor Oslo fantes en gang et helt spesielt lite samfunn. Foruten nudistene som fremdeles oppsøker stedet, var øya bebodd av kaniner. Dette til glede for barn og dyreelskere, der de kunne oppleve kaninene hoppende rundt, utemmet i den vakre øynaturen.


Kaniner er ikke et naturlig innslag i den norske faunaen – og mange krefter ville utrydde kaninene på Gressholmen. Kaninenes store beskytter på øya er Jan. I filmen ser vi hans idealistiske kamp for å beskytte og redde kaninene – selv om de ikke hørte hjemme der. Jan synes mennesker er uærlige. En dame prøver med kreative metoder å fange hans interesse, men Jan har valgt å bruke all sin tid på dyr fordi dyr er ærlige - de er bare det de ble skapt til å være. Dokumentarfilmen Kaninkongen er både tankevekkende, litt tragisk og dypt rørende.

Ansvarlig distributør:
Norgesfilm AS

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.