Det siste norske trollet

Det siste norske trollet

Det siste norske trollet
Anbefalt aldersgrense 9 år
Denne herlige animasjonsfilmen handler om de siste trollene i Norge. De finnes! Det er bare å se seg rundt. Filmen reflekterer også over økologi og naturvern og over noen skikkelig slemme geiter – som aldri har sluttet med å lure de trollene som finnes – ved å trampe over deres bro.


Om regissøren:
Pjotr Sapegin har gjennom sine 20 år i Norge laget en rekke kortfilmer som har vunnet et stort antall priser både i Norge og internasjonalt, deriblant to Amandapriser. Blant hans filmer kan nevnes Huset på Kampen (1998), Aria (2001) og Gjennom mine tykke briller (2004). Pjotr Sapegin er partner i filmselskapene Kinopravda og Pravda AS.

"Det siste norske trollet" var en av ti norske filmer som ble tatt ut til Chicago International Children's Film Festival 2011. Filmen ble også invitert til Generation-programmet i forbindelse med Berlin International Film Festival 2011.

Ansvarlig distributør:
Norgesfilm AS

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.