Ella

Ella

Ella
Anbefalt aldersgrense 9 år
Ella er en gammel kvinne som ikke vil vaske seg. Hun omgir seg med drikkevenner og vond lukt. Ella forbruker hjemmehjelper som gamle sokker – og hiver dem ut, en etter en, når de forsøker å tvinge henne i badekaret. Det burleske dramaet viser også en annen historie – fra Ellas barndom, som langt på vei forklarer hennes oppførsel i alderdommen. På en ny måte rulles nok en krigshistorie opp, fra den tiden nazistene okkuperte Finnmark – hvor Ella som barn fikk et skjebnesvangert møte med noen av dem.

FIlmen vant juryens spesialpris ved Clermont Ferrand International Short Film Festival, en av verdens største og mest prestisjefylte kortfilmfestivaler.

Ansvarlig distributør:
Norgesfilm AS

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.