Her er jeg og skolen min!

Her er jeg og skolen min!
Passer for alle aldre
Her er jeg og skolen min blir en varm og levende historie om skolehverdager og fremtidsdrømmer. To jenter og to land. Hva drømmer de om og hva synes de om skolen? Jentene følges tett i flere uker mens de med glede og strev lærer å lese, skrive, regne og bli store. Det blir en nær skildring av barn som med ulik bakgrunn, interesser, og mål opplever forventninger, læringens dilemma og sine ulike muligheter.

Skolen er en av de viktigste institusjonene i barns liv. Filmen skal formidle barns historier om det å gå på skole. Dette blir en fortelling som angår svært mange barn, men som oftest blir fortalt med den voksne stemme – ut fra en voksen forståelse.


Ansvarlig distributør:
Norgesfilm AS

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
186388

Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.