Beats

Beats

Beats
Anbefalt aldersgrense 6 år
Det er avslutningspartyet på videregående skole. Thomas og Anna blir mildt presset inn på samme soverom for å bli «bedre kjent med hverandre». På andre siden av døra står de såkalte vennene og venter i spenning på hva som kommer til å skje.

Gullblikket (The Golden View) for beste kortfilm på KINOKINO filmfestival 2012, Sandnes, Norway . Festivaler: 2011: Competition program at KINOKINO film festival, Sandnes, Norway 2012: Big Sur International Short Film Festival, California, Kaliber 25 Munich International Short film festival, Germany . Competition program, BUFF, Malmø, Sweden. Student film festival, Lillehammer, Norway, Alter-native 19th International film festival, Romania, Competition program at KINOKINO film festival, Sand

Ansvarlig distributør:
Norgesfilm AS

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.