Reisen gjennom Lofoten

Reisen gjennom Lofoten
Passer for alle aldre
Reisen gjennom Lofoten er en filmatisk reiseskildring med sju stoppesteder. Filmen er laget av ungdommer mellom 14 og 18 år, som deltok på en filmwokshop under Lofoten BygdeFilmFest i 2012. Ungdommene har intervjuet sju lofotværinger og bringer oss på denne måten inn i et mangfoldig hverdagsliv, som viser at Lofoten er mer enn fisk!

Filmdokumentaren er gjort av filmskaperne Anders Øvergaard i samarbeid med Jørn Nyset Ranum. Tre ungdommer på hvert av arrangementsstedene deltok på et opplæringskurs, for deretter å bidra både foran og bak kamera i dokumentasjons-prosjektet. Filmen kan også fungere som en inspirasjon til andre for lignende prosjekter.


Ansvarlig distributør:
Norgesfilm AS

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.