Bryllupsfesten

Bryllupsfesten
Anbefalt aldersgrense 15 år
Finansdirektør Totto Holm er på randen av konkurs. I ly av sin datters bryllup planlegger han å redde familieformuen gjennom en utspekulert forsikringssvindel. Bestilte innbruddstyver skal stjele familiens Munch-grafikk og Totto har produsert kopier av kunstverkene for å sikre seg dobbelt utbytte. Opplegget virker vanntett, og Totto krysser fingre og tær.
Forviklinger kompliserer planene og kopienes kopier dukker opp. Hva er hvor og hvem vet hva?
Samtidig utspiller det seg familiedramaer, intriger og små katastrofer i festens hete. Tjenerskapet må ty til utendørs støvsuging og spyling av gjestene for å holde orden. Båthavari, biljakt og helikopterscener avløses av kidnapping, sidesprang og ertesuppe med eksplosive følger.

Ansvarlig distributør:
Norgesfilm AS

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
186132

Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.