I denne verden

I denne verden
Anbefalt aldersgrense 12 år
Reisen til friheten kjenner ingen grenser.

Dramadokumentaren I denne verden (In This World) er basert på virkelige hendelser. Jamal og Enayat bor i en Afghansk flyktningleir i Peshawar. Når Enayats familie vil smugle ham ut til et nytt liv i England, får 16-årige Jamal bli med som tolk. En farlig og risikofylt reise innledes når Enayat og Jamal smugles av profesjonelle menneskesmuglere, gjemt i lastebiler og tog. Reisen går via «Silkeveien» gjennom Pakistan, Iran og Tyrkia mot London. På veien mot målet møter de andre flyktninger, som også de drømmer om et bedre liv i et annet land NB! Filmen er med svenske undertekster.

Vinner av Gullbjørnen, Fredsfilmprisen og Juryens pris ved ved Berlin int. filmfestival - 2003. Nominert til 3 European Awards 2003.


FilmstudiearkAnsvarlig distributør:
Nonstop Entertainment

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
63446

Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.