Sliding Doors

Sliding Doors
Anbefalt aldersgrense 12 år
Hva ville skjedd hvis livet ditt hadde gått i to vidt forskjellige retninger - i brøkdelen av et sekund? Helen er i ferd med å finne ut hvordan det føles å leve to liv samtidig.
Hva vil skje hvis...?
...Helen (Gwyneth Paltrow) får sparken fra PR-byrået hun jobber i, og på vei hjem ikke rekker t-banen? Da blir hun slått ned og ranet akkurat idet hun skal praie en drosje. Etter en tur innom sykehuset kommer Helen hjem og søker trøst hos samboer Gerry (John Lynch) - uten å ane at han har en hemmelighet.

Eller hva hvis...?
...Helen når t-banen i siste liten? Da møter hun den sjarmerende James (John Hannah). Gleden over møtet blir imidlertid kort. Vel hjemme finner Helen Gerry i sengen, ivrig opptatt med eks-kjæresten Lydia (Jeanne Tripplehorn).

Aldri har romantikk vært så morsomt som når Helen skal løse flokene og finne den store kjærligheten. Spørsmålet blir bare i hvilket liv den finnes...

Ansvarlig distributør:
Sandrew Metronome Distribution A/S

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
VR-PO498

Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.