The Duchess

The Duchess
Anbefalt aldersgrense 12 år
The Duchess er satt til slutten av 1700-tallet og er historien om den vakre og glamorøse Georgiana Spencer, som var sin tids mest fascinerende kvinne.

Mens hennes skjønnhet og karisma gjorde henne berømt, gjorde hennes ekstravagante smak og appetitt for gambling henne beryktet. Hun giftet seg ung, med den eldre, følelseskalde Hertugen av Devonshire og var fortrolig med ministere og prinser. Georgiana ble moteikon, hengiven mor, skarpsindig politisk aktør og folkets yndling. Men i kjernen av hennes historie ligger en desperat søken etter kjærlighet.

Fra Georgianas lidenskapelige men håpløse affære med Jarl Grey til det komplekse trekantdramaet med ektemannen og hennes beste venninne, Lady Bess Foster, er The Duchess en svært tidsaktuell fortelling om berømmelse, beryktethet og jakten på kjærligheten.

Vinner av Oscar for beste kostymer (2009)

Ansvarlig distributør:
Sandrew Metronome Distribution A/S

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.