Gubben & Katten 2: Findus drar til månen

Gubben & Katten 2: Findus drar til månen

Gubben & Katten 2: Findus drar til månen
Passer for alle aldre
Det hele startet en dag da Pettersen ble innelåst på do. Han ble fryktelig sur. Så sur at han ville ha Findus til å vaske og gjøre rent! Findus bestemmer seg for å skrive til Kongen, for ifølge Findus er det Kongen som bestemmer! Og Findus mener bestemt at Kongen kan overbevise Pettersen om at små katter ikke skal vaske og gjøre rent. Findus gir brevet til det vinglete og fartsgale postbudet som pliktoppfyllende lover å levere det...
Mens Findus venter på svar, får han og Gubben all slags spennende besøk, av alt fra en tiger til en ensom elg, nebbete høner og til og med en og annen påtrengende slektning som Gubben og Katten hadde glemt!

En dag har postbudet med seg et brev til Findus i veska, men idet brevet skal overleveres til Findus, er brevet plutselig forsvunnet! Hvor ble brevet av? Hvem var avsenderen? Hva stod det i brevet, og hvorfor er huset plutselig skinnende rent en dag de kommer hjem fra fisketur?





Ansvarlig distributør:
SF Norge

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.