Hairspray

Hairspray
Passer for alle aldre
Det er 1962, håret for de store forandringer. Hairspray er en komedie full av musikk, med John Travolta, Michelle Pfeiffer, Christopher Walken, Nikki Blonsky og Zac Efron på rollelisten.

Tracy Turnblad (Nikki Blonsky), en stor jente med et stort hår, og et enda større hjerte. Hennes store lidenskap er dansing, og drømmen er å opptre på "The Corny Collins Show", byens hippeste danseprogram på tv. Og Tracy er tilsynelatende en passende deltager, bortsett fra en liten deltalje. Hun passer ikke. Hennes store figur har alltid avskjermet henne fra de kuleste motene, noe hun til stadighet påminnes om av sin elskelige - men også overbeskyttende mor Edna (John Travolta). Men dette stopper ikke Tracy. For er det en ting denne jenta vet, så er det at hun ble født på dansegulvet, hun var rett og slett "born to boogie".

Sammen med venninnen Penny (Amanda Bynes) og tenåringsdrømmen Link Larkin (Zac Efron) må hun stå opp for det hun mener, og vise at alt som skal til for at drømmer skal bli virkelighet er en anelse rytmesans og en stor mengde hårspray!

Ansvarlig distributør:
SF Norge

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
108327

Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.