Dyrepasserne. Episode 3.

Dyrepasserne. Episode 3.
Passer for alle aldre
Episode 3:

Løven Kila (9) har knekt en hjørnetann. For å få reparert den, må hun legges i bedøvelse, men alt går ikke som det skal. Dyrepasser Hege sliter med to lemurer som er utstøtt av flokken. Shetlandsponnien Lillejenta sliter med vekta – hun vil rett og slett ikke gå opp på den. Dyrepasser Tore forsøker å hjelpe dyrepasser Hilde med å få Lillejenta opp på vekta ved hjelp av klikkertrening.

"Dyrepasserne" er en herlig serie for hele familien. Her møter du både dyrepassere og dyr i Kristiansand Dyrepark. Små og store utfordringer står i kø, og dyrepasserne løser oppgavene på løpende bånd. Bli med bak fasaden i landets største dyrepark.

Ansvarlig distributør:
SF Norge

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
157693

Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.