Dyrepasserne. Episode 11.

Dyrepasserne. Episode 11.
Passer for alle aldre
Episode 11:

Gaupa Frost sitrer av spenning og er irritabel etter en lang transport fra Sverige til dyreparken i Kristiansand. I parken venter hans nye make, hunngaupa Nila – men vil de to finne kjærligheten? Hos giraffene sliter fem meter høye Uno med skeive bein. En hovslager innkalles for å slipe klovene, men først må det enorme dyret bedøves. Hos slangene venter en uvant oppgave for Trygve: Den aggressive og farlige anacondaen, Anna, må tas ut av buret etter en oversvømmelse, en ikke helt enkel oppgave selv for en erfaren slangepasser.

”Dyrepasserne” er en herlig serie for hele familien. Her møter du både dyrepassere og dyr i Kristiansand Dyrepark. Små og store utfordringer står i kø, og dyrepasserne løser oppgavene på løpende bånd. Bli med bak fasaden i landets største dyrepark.

Ansvarlig distributør:
SF Norge

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
160916

Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.