Det er bare fornavnet

Det er bare fornavnet
Anbefalt aldersgrense 6 år
Hvilket navn er så galt at vennene til de kommende foreldrene går i harnisk over navnevalget? Den franske komedien ble sett av over en million begeistrede franskmenn i løpet av første uke på kino i filmens hjemland.

Vincent, en suksessfull mann i 40-årene, skal snart bli far for første gang. Han er invitert på middag til sin søster Élisabeth og svogeren Pierre, hvor han også møter sin barndomsvenn, Claude. Mens de venter på Anna, hans yngre og gravide hustru som alltid kommer for sent, bombarderer forsamlingen ham vennlig med spørsmål om farskapet som venter. Men da vertene spør om navnet på barnet - og Vincent svarer - bryter kaoset løs i familien.

Ansvarlig distributør:
SF Norge

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.