Med trekkspill i Operaen

Med trekkspill i Operaen
Passer for alle aldre
Det hele startet med en forespørsel om å underholde på en lokal festival og har utviklet seg til et fenomen som samler fulle hus land og strand rundt.

De har hatt en eventyrlig suksess, både i Norge og utenlands. Dette er et møte med entusiastiske trekkspillere som ikke kan forstå hvorfor de ikke skulle få lov til å spille i Operaen. De er tradisjonsbærere som dyrker den gode musikken fra 50- og 60-tallet. De er kulturbærere av en kultur som ikke synes å gå ut på dato, og som står i sterk kontrast til en mer urban kulturforståelse.

Det tok tolv år før de fikk slippe til på scenen i Bjørvika og stemningen var høy da trekkspillerne endelig fikk innta scenen i finkulturens høyborg i hovedstaden.

Ansvarlig distributør:
SF Norge

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.