Diana

Diana

Diana
Passer for alle aldre
Naomi Watts spiller prinsesse Diana i et biografisk drama om den siste perioden i hennes liv, hennes verdenskjente skilsmisse og det hemmelige forholdet til en kirurg som i ettertid har blitt kalt hennes livs store kjærlighet.

Filmen er et overbevisende portrett av den verdenskjente, avdøde Diana, prinsessen av Wales, vist gjennom de to siste årene i hennes liv. "Diana" forteller historien om hvordan hun gjennom å søke ekte og personlig glede i livet, oppnådde en posisjon som internasjonalt anerkjent ledestjerne innenfor humanitært arbeide.

Filmen forteller også historien om prinsessens vanskelige skilsmisse fra Charles, prinsen av Wales, og om det påfølgende hemmelige forholdet til den respekterte hjertekirurgen Hasnat Kahn.

"Diana" er regissert av Oliver Hirschbiegel, mannen bak det Oscar-nominerte mesterverket "Der Untergang". I tillegg til to ganger Oscar-nominerte Naomi Watts finner vi Douglas Hodge, Juliet Stevenson og Geraldine James på rollelisten.


Ansvarlig distributør:
SF Norge

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.