The Grandmaster

The Grandmaster
Anbefalt aldersgrense 12 år
"The Grandmaster" er en episk actionfilm regissert av Wong Kar-Wai og inspirert av livet og historien til den legendariske kung fu mesteren, Ip Man.
Historien spenner fra den omveltende republikanske epoken som fulgte etter fallet av det siste keiserdynastiet, en tid med kaos, splittelse og krig, men som også var gullalderen i kinesisk kampkunst. Filmet på en rekke flotte steder som inkluderer snøkledde landskap i Nordøst-Kina og det subtropiske Sør, presenterer The Grandmaster enestående forestillinger fra noen av de største stjernene i moderne asiatisk film, deriblant Tony Leung og Ziyi Zhang.

Filmen var åpningsfilm under Berlin International Film Festival 2013 og er Hong Kongs Oscar-bidrag til beste utenlandske film neste år.

Ansvarlig distributør:
SF Norge

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.